Min historie

*kommer mere detaljert senere*


Hvorfor valgte jeg denne saken: (min historie)
Det er ganske lett å svare på. Fordi barnekreftforeningen har gjort en stor forskjell i mitt liv og dem omkring meg. Ikke at jeg husker så stort selv, men jeg minnes noen turer vi har vært på og det at jeg minnes gode stunder er viktig.
Jeg hadde nemlig ALL (akutt lymfatisk leukemi) da jeg var barn. Jeg fikk et alvorlig tilfelle da jeg var ca. 1,5 år gammel. Så alvorlig at de sa, hvis det hadde blitt oppdaget dagen etter er det ikke sikkert jeg hadde levd lenger. Så det var i full fart til sykehus og jeg på tross av min unge alder fikk noe som nærmet seg voksen dose i medisin.
Nå er det ca. 23 år siden jeg stoppet på medisin, men kun 3 år siden jeg var til min siste årlig sjekk på sykehuset. Ettersom jeg var så liten husker jeg selvfølgelig ikke stort fra hele sykdomsprosessen, men jeg vet vi var mye med barnekreftforeningen. Og jeg er sikker på at de hjalp til at det var lettere for hele familien og gå igjennom. Derfor ønsker jeg å støtte denne saken, så andre familier kan få hjelp sånn som vi gjorde. Hjelp til både å snakke og å tenke på andre ting i en hard tid.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s