Uncategorized

Mammutsalget 2019

For et år.. Jeg kjøpte alt for mye, men kunne absolutt fint kjøpt mye mer og, hadde jeg bare hat pengene til det. Noe jeg dessverre ikke har. Og likevel klarte jeg ikke begrense meg mer.. UPS.. Men det var bare så utrolig mye kult å velge i.
Les gjerne blogginnlegget mitt om kjøpe tips på årets mammutsalg

mammutsalg2019

 

 • Naturens verden:  En utrolig fin bok jeg bare måtte ha til samlinga. Fantastiske illustrasjoner. Og passende bok for både store og små som ønsker å lære masse nytt. Denne boka forteller nemlig om både botanikk (planter) og zoologi (dyreverden). Både generelle info, men også mer ned i de små detaljene. Gleder meg utrolig masse til å lese i den. Og ikke minst bla i den flotte boka.
 • Darwinium: Dette er enda et kunstverk. En bok jeg bare måtte ha til samlingen 🙂
 • Caraval. Vet jeg egentlig ikke hva handler om. Plukka den opp etter å ha sett den på utrolig mange instagram profiler, men også etter å hørt anbefalt av bekjente.
 • Atsjo er gitt ut av samme forlag som ga ut Nattaskogen, som var en stor success her i huset. Noe Atsjo også ble. Småen levde seg inn med å herme etter nysinga. Og det ble bedt om å læse meir meir 🙂
 • Blå av Maja Lunde. Har ikke lest Bienes historie, men hørt så utrolig mye bra om den. Og etter å ha lest om boka Blå, måtte jeg bare ha den. Tema er miljøet og det høres ut som en absolutt relevant bok, som bør leses snart.
 • Noen kjenner mitt navn: har jeg aldri hørt om før. Coveret bare fanget meg og den høres spennende ut.. Noe helt utenom det jeg egentlig pleier å lese. Kanskje Line holder på å bli voksen 😉
 • Full Pupp. Er nok et samleverk for min del. Elsker Line sine illustrasjoner og humor. Artig bok om småbarnslivet.
 • Teskjekjerringa. Kjøpte jeg av nostalgiske grunner. Dette er eventyr jeg husker fra jeg var barn og kunne tenkt meg å lese det for småen også.
 • Fantastiske fakta om dyr.. Denne burde alle kjøpe. Nok et kunstverk og samleverk. Masse fine illustrasjoner og mange artig fakta om forskjellig dyrearter. Noen veldig kjent, men også mange jeg ikke har hørt før. Dette blir nok en gå til bok, når det skal kjøpes gaver i fremtiden. Flott enkel bok.
 • Jane Austen. Klassiker. Som jeg skal innrømme jeg aldri har lest.. Og mer trenger jeg vel ikke si. Derfor kjøpte jeg den. Alle må vel eie Jane Austen.
 • Ei kjedeleg bok er småens favoritt i huset. Så da jeg fant den på halv pris av mammutsalg pris var det ingen tvil om at den måtte være med hjem.. Samme kveld insisterte småen på at vi skulle lese den minst 3 ganger før legge tid.
  Så Aasmund anbefaler denne. Les også gjerne anmeldelsen min av boka. 
  Fin enkel barnebok.

 

Så som dere ser hadde jeg litt vanskelig med å begrense meg. Men det var så mange bøker under kategorien min samlingsverk. Elsker barnebøker og bøker om dyr. Så når disse to kategoriene kan kombineres er det win win 😀

Fikk du med deg hjem noen bra kupp fra mammutsalg i år? Hvilke??

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s