Diverse oppdateringer · Personen bak bloggen

Tilbake på bloggen

49339033_2253362381589596_9188673206523789312_n

Hei alle sammen!

Det har vel vært nesten 2 år siden jeg blogget skikkelig og jeg har savnet det hver eneste dag. Jeg har i disse to årene hat lyst til å blogge hver dag og notert meg ned ideer og lest bøker. Ikke i samme tempo som før, men i et tempo.

Men jeg fikk et barn og det tok litt mye fokus. Gikk hjemme med han i 2 år før han begynte i barnehage og selvom jeg gjerne skulle blogget på kveldene var jeg for sliten og kveldene ble i stede brukt til å se serier på Netflix og Viaplay, eller 50% av tida sovne med småen.
Kommer nok fortsatt til å se litt serier her og der, alt for mye spennende å følge med på. Men også alt for mange spennende bøker i bokhylla som må leses, så her må jeg forbedre meg. Også elsker jeg jo å dele boktips med dere, så nå vil jeg prøve å komme i gang igjen for fullt. Blir nok ikke hver dag, men en bloggpost i uka skal jeg hvertfall kunne klare, minst.

Før leste jeg 50 bøker i året. I fjor 2018 leste jeg godt over 30, men skal vel innrømme at over 2/3 av disse var barnebøker 😛 Så målet mitt for 2019 er å lese flere bøker for meg og ikke kun for småen, men selvfølgelig fortsette å lese for og med småen også.
Veldig heldig som har fått en liten blidfis som elsker å lese bøker og liker å sovne til mamma sin stemme som leser høyt.
Skal sies jeg var av typen som elsket å lese høyt og tvang lillebroren min til å lytte da vi var små.

Det er så koselig nå. Hvis mamma skal lese bok, springer småen og finner bok å skal lese høyt sjølv (leses: bables, da han ikke snakker enda). De siste 2 årene har vi fått lest et hav av barnebøker. Blant annet Dyrene i Hakkebakkeskogen, Folk og røvere i Kardemomme by opptil 2-3 ganger, masse bildebøker og snart er vi igjennom en skikkelig murstein med 100 klassiske eventyr.

Jeg fikk også en super start på 2019. Allerede 2 januar hadde jeg lest ut min første bok Livet uten plast, som det snart kommer en anmeldelse av i tillegg til 3 små bøker. Det må være personlig rekord med 4 leste bøker 2 januar 🙂

Ellers håper jeg 2019 blir et bra lese år og også bra blogge år, kan jo bare gå oppover nå.

Håper dere vil fortsette å følge oss 🙂

~MoonStar~

 

Reklamer

2 kommentarer om “Tilbake på bloggen

  1. Hurra! Så hyggelig å se liv igjen her, Line! Riktig godt nytt bokår! Herlig at du har inspirert junior til å se gleden ved lesing, det er det bare å holde på. Han kommer til å nyte godt i det også i årene framover, ser hvor viktig det også er mtp. skole og slikt. Har jobbet masse her med eldstemann som slet litt med lesing, heldigvis at vi lever i en tid hvor det har kommet tegneserieromaner, som er ypperlig for å vise de som ikke er så glad i å lese at bøker kan være spennende. Nå leses det på senga av 13-åringen så og si hver eneste kveld, og det er jeg så glad for. Lesing er jo en egenskap vi trenger til alt her i livet. Anyways, det var en stor avsporing, poenget var hurra, hurra for at du er tilbake! Gleder meg til å følge deg i 2019!

    Liker

  2. Velkommen tilbake, kjekt å se deg igjen! Det å bli mamma og være mamma er det beste som kan skje en, så det sier seg selv at det kan sluke en helt. Gøy at du har «landet litt» og er klar for litt blogging igjen 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s