Anmeldelse · Diverse ukategorisert

lavFODMAP på reise

lavfodmappåreise

Denne boken er ikke en helt alminnelig kokebok som alle andre. Dette er en blanding av Cecilies egne reise erindringer, med en porsjon tips og triks til hvordan reise med spesielle behov. I tillegg til enkle oppskrifter man kan røre sammen på tur.
Og som en liten pluss er det ordlister på ord man kan ha bruk for i utlandet, når man ikke tåler diverse mat, på språkene: Engelsk, Gresk, Tysk, Fransk, Spansk og Italiensk.

Boken er lett å lese og oversiktlig. Og med sin handy lille størrelse, kan man uten problem få plass til den i bagasjen.

Et hovedtips som var nytt for meg, er det at hun pakker med seg eggkoker og lager mat med den. Det er jo super smart og noe jeg aldri har tenkt på som mulig før.
Her er det retter du kan lage i eggekokeren, retter du kan lage hjemme fra. Og tips til hvilken mat du kan pakke og ta med på tur som holder seg.

Så en liten bok med mye innhold 🙂 Kan absolutt anbefale den for de som liker å reise.
Uansett om du er på lavfodmap eller ikke. 🙂

Cecilie har også gitt ut flere bøker, en kokebok om lavFodmap mat generelt og en med kaker og desserter. Også deler hun masse gode oppskrifter på hjemmesiden sin.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s