Anmeldelse · Chick litt · Diverse skjønnlitteratur · Novelle

Paris for en av Jojo Moyes

parisforen
Denne boka måtte jeg bare lese. Etter å ha sett filmen Et helt, halvt år, plukket jeg opp boka Den ene pluss en, som er skrevet av samme forfatter. Jeg likte den og konkluderte med at dette er en forfatter jeg vil lese mer av.
Så da det nå kom en ny bok blei jeg kjempe spent.

Paris for en handler om en ung jente som skal til Paris med kjæresten, men ender opp med å reise alene. Chick litt på høyt nivå. Lett lesespråk, romanse og en historie om å finne seg selv.

Jeg ga boken 3 ut av 6 stjerner 

3stjerner

Jeg likte historien godt, men alt i alt skjedde ikke sånn super mye. Men det var en fin historie å lese som et avbrekk. Og utrolig kjapt lest, for dette er egentlig ikke en bok.
Her blir man lurt. Dette er en novelle. Og jaggu er jeg glad jeg ikke kjøpte den på butikken til 350 kr, for da hadde jeg følt meg lurt. Takk og lov for bibliotek.

Til gjengjeld vil jeg rose dansk forlag som har utgitt samme «boka». Der er den nemlig utgitt som en liten pocketbok og priset deretter. Man er klar over at det ikke er en lang roman. Mens i Norge har den en tykkelse og størrelse som alminnelig roman, men i stede er det masse tomme sider mellom hvert kapittel + skriftstørrelsen er noe av det største jeg har sett i en voksenbok.

Men alt i alt en fin bok å lese om sommeren. 🙂

Reklamer

2 kommentarer om “Paris for en av Jojo Moyes

  1. Denne, ja! Har sett på den i bokhandelen, men da jeg så hvor dyr den var og hvor stor skrift den hadde ble det ikke noe kjøp. Kanskje jeg laster den ned på engelsk på nettbrett en dag!

    Liker

    1. Jaa.. Droppa og kjøpe den og lånte på biblioteket jeg.. Syns det er helt galskap hvordan den blir solgt i Norge.. Så skjønner deg godt. 😊

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s