Anmeldelse · Diverse ukategorisert · Tegneserie · Ungdomsbok

Mensen av diverse forfattere

mensen

Dette er jo en helt fantastisk bok som vi virkelig trenger. Så håper jeg bare at ungdommen også tørr og lese den. For ellers vil den kun bli lest av de voksne som ikke er «flau» over mensen. Hele budskapet med boka er jo nemlig at mensen ikke skal være flaut.

Du trenger ikke lese hele boka, da den er delt opp i mange små historier og ting, skrevet av forskjellig forfattere og produsert av forskjellig illustratører osv..
For denne boken er ikke en lang historie, men en informativ og morsom bok med både egne historier, generelt historisk perspektiv og tegneserier osv.

Derfor valgte jeg å gi den 6 ut av 6 stjerner 
6stjerner

Skal ærlig innrømme jeg tror ikke boken vil fenge helt ved gutta. Er nok mest jenter som vil plukke opp boka. Men til gjengjeld var jeg på lanseringen av boka under litteraturfestivalen i Lillehammer i mai. Og da var til og med guttene engasjert i det som foregikk på scenen. Og dette tror jeg er fordi det som sakt ikke bare er tekst tekst, men også tegneserier i boka.
Kan absolutt anbefale å lese boka. Synes faktisk den var utrolig informativ.
Dessverre tror jeg ikke den alene kan fjerne det flaue tabu belagte omkring mensen, men forhåpentlig er det med til det. Og hjelper tingene å gå i den riktig retningen 🙂
For mensen er jo en helt normal ting. 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s