Anmeldelse · Chick litt · Ungdomsbok

Anna and the french kiss av Stephanie Perkins

annaandthefrenchkiss

Anna og det franske kysset er en bok jeg tenkte jeg i grunn aldri kom til å lese, da den har vært så sykt mye hype omkring den. Alle har liksom lest og elsket den.
Og det var egentlig hovedgrunnen til jeg ikke ville lese den. For snakk om et stort fall hvis man da ikke liker den. Man starter jo ut med ekstreme forventninger.
Men om sommeren elsker jeg å lese enkle chick litt bøker. Og derfor ente jeg likevel med å lese Anna og det franske kysset. Jeg slukte den.

Derfor ente jeg med å gi boka 5 ut av 6 stjerner 
5stjerner

Den får så mange stjerner for den type bok den er, en enkel chick litt bok for unge jenter, ofte i sommervarmen 😛 (også meg, ikke så ung lengre)
Vi følger Anna som må flytte til Paris for å gå på kostskole. Flytte fra alle hun kjenner. Møte nye folk. Lære nytt språk. Osv..
Dette er en story som kan fenge for mange, da man vil drømme seg vekk. Hvor kult hadde det ikke vært å kunne reise til et fremmed land og gå på skole og møte nye folk (så som en ung kjekk fyr). Dette var en bok hvor sidene bare fløy forbi. Da språket er enkelt og du forelsker deg i karakterene.
Og som alltid så var jeg litt irritert på hovedpersonen og hennes personlighet, men når du har andre karakterer du forelsker deg i, så blir det en bagatell i historien.

Så jeg datt i fella som alle andre. Og gleder meg skikkelig til å lese «fortsettelsen»: Lola og nabogutten. Som jeg selvfølgelig allerede har sørget for å låne 😛

Har du lest Perkins bøker? Hva syntes du??  

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s