norsk på norsk · Smakebit · Ungdomsbok

Smakebit: En del av meg

Smakebit

Da var det søndag igjen 🙂 Dagene går litt i surr for meg fortida, da det skjer så mye om dagene. Samtidig som jeg har en god del fri 😛


I går tilbrakte jeg dagen med å pakke ned alle bøkene mine.. Her sees noen av de. Tenkte jeg måtte ta bilde for å forevige bokhylla 😛 Alle disse + flere er nå pakket ned i 14 pappkasser, da vi flytter om 2 ukers tid.. Og da jeg ikke vet om jeg får plass til alle bokreolene med det samme i den nye stua vår, måtte jeg sortere. Og det var ikke bare bare. Det å sortere ut hvilke bøker vil jeg lese i sommer og hvilke bøker vil jeg lese til høsten.
Så til sist endte det med 1 kasse med bøker jeg vil lese i løpet av sommer og høst.
1 kasse med biblioteksbøker og 2 kasser med bøker jeg bruker i bacheloroppgaven min.
Og 10 kasser med bøker som skal midlertidig i kjelleren, sammen med de 10 som allerede står på loftet hos pappa xD haha (jeg har en god del bøker) Og utrolig nok ligger det fortsatt bøker her og der i leiligheten.

Hvor mange bøker eier dere? 

 

en del av meg

 

«Ja, så det er det dette handler om,» sier jeg. «Ikke noe mer. Jeg prøvde ikke å legge an på deg eller noe. I Norge er jeg vant til å ha guttekompiser som syns det er helt normalt at jeg stikker armen inn under deres, uten at det betyr noe. Skjønner du? Ja, og så er det uvant for meg å si shoot. I Norge bruker vi det andre ordet. Vi er ikke så kristne i Norge, skjønner du.» 

side 58

 

Jeg leste ut denne boka på under 24 timer :O Og det er lenge siden jeg har lest ut en bok så fort. Men den var bare fengende og lett å lese. Som i behagelig språk uten for mye å sette seg inn i. Følge en ungjentes liv på college i USA samtidig som hun leter etter sine røtter og forelsker seg i sin nye kompis. Fin lett sommerbok å lese, som absolutt kan anbefales.

 

Har du lest denne? 
Kan du anbefale noen andre bøker med indianere som tema? 

Reklamer

11 kommentarer om “Smakebit: En del av meg

  1. Jeg aner ikke hvor mange bøker jeg har, men det ville vært morsomt å telle. Jeg vet at jeg pakket ut 12 kasser med bøker og satte i hyllene i «biblioteket». I tillegg har jeg 4 fulle hyller i stuen og 2 på soverommet og den haugen som ligger på gulvet i «biblioteket», fordi jeg ikke vet hva jeg skal gjøre med den 🙂 Ha en riktig fin sommer!

    Liker

  2. Takk for smakebiten. Jeg har lest denne boken og likte den godt; spesielt kulturforskjellene mellom Norge og USA.
    Når det gjelder antall bøker; tror jeg nærmer meg 500 nå (ikke medregnet skolebøker selvfølgelig) – og det øker sakte men sikkert 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s