Chick litt · Smakebit

Smakebit: Gossip Girl

Smakebit

Jeg følte egentlig at det var søndag i går, men jaggu er det søndag igjen allerede. Det er jo slett ikke verst. Dagen i dag skal brukes til å rekke alt det jeg ikke gjorde i går, da jeg slappa av i sola med en god bok. Og det jeg ikke rekker i dag, får jeg ta på mandag 😉

gossipgirl
Nate var en av de guttene man bare er nødt til å se på, og mens man ser på dem, vet man at de tenker: den jenta klarer ikke å rive blikket bort fra meg fordi jeg er så sexy. 
Selv om han på ingen måte virket innbilsk. Han kunne ikke noe for at han så sexy ut. Han var bare født sånn. Stakkars gutt. 

side 12

Og Chuck kom ikke til å holde det hemmelig lenge. Det var altfor saftig og og altfor nyttig. Chuck trengte ikke å lese boken: Hvordan skaffe seg venner og få innflytelse. Han hadde skrevet den, for faen. Likevel hadde han ikke så stor suksess når det gjaldt venner.

side 32

I dag ble det en dobbel smakebit, da jeg ikke klarte å velge hvilken jeg ville dele 🙂
Begge er fra første Gossip Girl boka. Som er gjennlesing for meg. Jeg leste Gossip Girl serien den gang den kom ut i 2005. Og det var dengang noen av de første bøkene jeg bare slukte i meg. Deretter kom TV-serien i 2007, og jeg så alle sesongene. Og i starten irriterte jeg meg over endringene av karakterer osv.. Men så ble bøkene fjerne og jeg levde meg inn i serien. Så nå blir det ekstra spennende å gjennlese bøkene, hvor jeg igjen må venne meg til at det er litt endringer i karakterene osv.. Men blir morsomt å se om de fanger like mye andre gang.

Har du lest Gossip Girl? Og sett serien? 
Hvilke likte du best?? 

Hvordan delta på en “En smakebit på søndag”?
1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.
2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen, som finnes på vertens blogginnlegg.. Du blir ført dit ved å trykke på det øverste bilde med: En smakebit på Søndag. Link tilbake til det blogginnlegget du har skrevet.
Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.

 

Reklamer

11 kommentarer om “Smakebit: Gossip Girl

  1. Jeg ante faktisk ikke at Gossip Girl var bøker, det er kun tv-serien jeg har visst om. Da har jeg lært nye nytt i dag, ikke verst å begynne mandagen med litt ny lærdom. Kos deg med gjenlesningen 🙂

    Liker

  2. Har sett tv-serien, noen sesonger, så ble jeg litt lei, men jeg likte den til det ble litt mye drama, hehe. Kunne da kanskje ha sett den igjen, bare for å få med meg hva som skjer videre med karakterene, man blir jo litt avhengig, farlig serie. Bøkene har jeg ikke lest. Herlige smakebiter! Ha en fin mandag! 🙂

    Liker

  3. Takk for smakebiten 🙂 Jeg har sett TV-serien, og alt dramaet fascinerer meg, så innimellom ser jeg noen episoder om igjen. Bøkene tror jeg aldri at jeg har lest, men det hadde absolutt vært interessant å se alle ulikhetene.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s