Diverse ukategorisert · Smakebit

Smakebit: Mammasjokket

Smakebit

I dag har jeg spist frokost ute i sann sommerferie følelse.. På tros av at det hverken er sommer helt eller ferie 😛 Men koselig var det..

frokost8.5.16.jpg
Og ellers står den på litt lett rydding og vasking.. Før jeg skal på besøk til svigerfamilien og grille i fin været 🙂 Så her blir det en avslappende søndag som normalt.
Hva fordriver dere tiden med denne søndagen?

mammasjokket

Jeg fant mitt mammafellesskap i en annen mamma. En jeg kjente litt fra før, gjennom jobb og felles interesser. Bare få uker etter at jeg hadde fått mitt barn, fikk hun sitt. Det hadde ikke trengt å bety så mye som det gjorde, hadde det ikke vært for at sønnen hennes var som han var. Han nektet å sove, han nektet å ligge på gulvet, han nektet å ligge i vogna. Han gråt dagen lang, og moren var fortvilt, utmattet og skuffet. Den naturlige fortsettelsen var at vi dannet en tomannsklubb for miserable mødre. «Vi som angrer. Nesten.» Jeg var så mottagelig for en annen persons smerte etter at jeg kom ut av skapet som ulykkelig mamma at jeg nesten ble forelsket.

side 144

Nå er jeg snart ferdig med denne boken.. Og jeg likte den veldig godt.. Helena forteller en side av mammalivet som ofte blir skjult. Den ufine sannheten om hvor vanskelig det kan være og bli mamma for første gang.. Og med en god humoristisksans 🙂

Har du lest boka? Hva syntes du?? 

Hvordan delta på en “En smakebit på søndag”?
1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.
2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen, som finnes på vertens blogginnlegg.. Du blir ført dit ved å trykke på det øverste bilde med: En smakebit på Søndag. Link tilbake til det blogginnlegget du har skrevet.
Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.

Reklamer

13 kommentarer om “Smakebit: Mammasjokket

 1. Her er det også strålende sol, men med en del redigering som må gjøres og ingen tid til uken, så får jeg holde meg innendørs. Blir solbrent bare jeg ser på solen uansett, så sikkert like greit. Men grilling hadde gjort seg, missunnelig der 😉

  Ukjent bok for meg, men et tema som er viktig å få frem. Spesielt når det kommer med humor. Takk for smakebiten.

  Liker

 2. Vi har også hatt en avslappet søndag. Men sen frokost og lang tur på bryggene her i byen. Resten av tiden har jeg igrunnen brukt foran pc-en 🙂
  Det er fint noen skriver om hvor vanskelig det kan være å bli mamma. Det er ikke så vakkert og fantastisk som en del vil ha det til. Hvis ikke de har fått noen helt utrolige barn 🙂 Ha en riktig fin søndag, Line!

  Liker

 3. Tusen takk for smakebiten du delte, Line. Jeg er litt sent ute, men bedre sent…

  Min opplevelse var litt motsatt, det gikk veldig fint med førstemann. Med nummer to var det en begynnelse som ligner veldig på den som «den andre» mammaen i denne smakebiten opplevde.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s