Barnebok · Smakebit

Smakebit: Luridiumstyven

Smakebit

I dag er nok en stille søndag.. Elsker søndager.. For det er pysj dag.. På søndager går jeg som regel i pysj bukse hele dagen og tar det med ro. Så planene for dagen er prøve å få blogget.. Prøvde i går men fikk det dessverre ikke til, har hat en litt tung periode når det gjelder å holde fokus.. Men skal prøve meg på hvertfall 1 anmeldelse.. Gjerne flere 🙂

Jeg tenkte også jeg skulle se streaming av Fabelprosalørdag arrangementet som fant sted i Oslo i går. Hvor jeg dessverre ikke fikk deltatt.. Her var det mange kjente fantasy forfattere, bokbad og diskusjon omkring selvpublisering. Så blir nok litt streaming titting i sofakroken i dag. Og litt youtube titting, da jeg ligger litt etter med de daglig vloggene til Fleur DeForce, en livsstil youtuber.

Se streaming av Fabelprosalørdag HER 

Luridiumstyven


Han satt bak i en bil som kjørte i stor fart på en øde motorvei. William tok seg til hodet, og kjente at han hadde et plaster i panna. Han sjekket resten av kroppen. Bortsett fra at han var litt stiv og støl, virket det som om han var like hel. 

   Han lente seg frem og kikket gjennom ruta foran seg. I forsetet satt to menn med rødt hår. Var det de samme skikkelsene han hadde sett inne i lagerhallen? William kjente panikken stige. Hvem var de? Hva ville de med ham? Var det disse mennene de hadde gjemt seg for de siste åtte årene?

side 53

Om du ikke allerede har lest Luridiumstyven burde du. Dette er en bok jeg absolutt kan anbefale.. Full av spenning. Håper å få skrevet en anmeldelse snart.. Dette er en bok som vil fenge godt hos både jenter og gutter i alderen 9-14 år.
I tillegg vant boken Ark`s barnebokpris i 2015 🙂

 

Har du lest boka? Hva syntes du?? 

Hvordan delta på en “En smakebit på søndag”?
1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.
2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen, som finnes på vertens blogginnlegg.. Du blir ført dit ved å trykke på det øverste bilde med: En smakebit på Søndag. Link tilbake til det blogginnlegget du har skrevet.
Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.

Reklamer

11 kommentarer om “Smakebit: Luridiumstyven

    1. Den er skrevet av en norsk forfatter 😊 men anbefaler deg å lese den.. Tror jeg leste den på 2-3 dager.. Hvilket er ekstremt fort, til å være meg. Og språket er jo lett siden det er til yngre publikum 😊

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s