Smakebit · Ungdomsbok

Smakebit: Dronningen av Tearling

 

Smakebit

Dette blir nok en stille og rolig søndag.. Jeg må hvertfall lese litt, for denne boka er fantastisk. Utrolig bra skrevet.. Leser Dronningen av Tearling for tiden.
I tillegg må jeg kanskje små rydde litt og vaske litt klær, sånt som jeg sier jeg må gjøre hver dag 😛 men ikke alltid får gjort.
Men har fått litt blogge energi igjen. Derfor dette innlegget. Og forhåpentlig forsvinner det ikke med en gang etter dette innlegget. Så håper å få skrivd et innlegg eller to til, så jeg har noe til senere i uka også. For har vært verdens dårligste blogger.

Men dere skal få et lite innlegg om Oslo turen min i fredags, hvor jeg deltok på Ibby og Ubok sitt bokarrangement: debutantbokbad.. Så der vil jeg dele litt bilder av det nye ungdomsbiblioteket på Tøyen som egentlig kun er åpent for unge mellom 10-15 år.. Men pga. arrangementet slapp vi voksne inn også 🙂 så morsomt å se hvordan de har laget en koselig plass for ungdommen.

dronningen av tearling

Hun krøket seg sammen og lot hingsten få frie tøyler. Hesten galopperte så fort at Kelsea knapt klarte å skjelne skikkelsene på åkrene fra hverandre, landskapet for forbi som tåke av brunt og grønt. Det var bare et spørsmål om tid, tenkte hun, før hesten kastet henne av, og hun brakk nakken. Denne tanken føltes merkelig befriende. Hvem hadde vel trodd at hun skulle overleve så lenge? Hun måtte plutselig le, en vill, ukontrollert latter, som ble revet i filler av vinden.

side 61


Har du lest boka? Hva syntes du?? 

Hvordan delta på en “En smakebit på søndag”?
1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.
2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen, som finnes på vertens blogginnlegg.. Du blir ført dit ved å trykke på det øverste bilde med: En smakebit på Søndag. Link tilbake til det blogginnlegget du har skrevet.
Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.

Reklamer

10 kommentarer om “Smakebit: Dronningen av Tearling

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s