Uncategorized

Bokbilde utfordring: Dag 4

Den fjerde utfordringen i December Book Picture Challenge heter:
“Childhood / Nostalgic”

childhood

Det første jeg tenkte på når jeg tenkte nostalgi og barndom for min del på denne tiden av året, var egentlig Narnia. Da jeg hadde en stor bok med alle Narnia historiene og i julen pleide jeg å se Narnia på TV, den gamle TV-serien 😛 hihi har den på DVD og overveide om det skulle finnes fram igjen i år. Den andre jeg kom til å tenke på var Ole Brumm. Hadde også en stor bok med mange historier her. Og før jeg fikk den selv (Som gevinst for jeg var flink ved tannlegen) husker jeg at jeg lånte den på biblioteket.

Men Harry Potter har også hatt mye å si i barndommen min, bare når jeg var litt eldre igjen. Eller det er snakk om kanskje 2 år 😛
Likevel. Jeg fikk Harry Potter bok til jul hvert år, da det passet med at da hadde bøkene nettopp kommet ut og jeg var klar for neste.
Leste de dengang på norsk. Og bøkene har siden forsvunnet i øst og vest.
Mens på bilde ses de engelske versjonene mine som er kjøpt på tilbud her og der. Og som jeg håper å kunne få lest en dag.
Har minner om å sitte opp til langt ut på natten å lese Harry Potter i feriene. Håper at det kanskje kan bli like fengende når de skal leses igjen.

Hvilken bok forbinder du mest med barndommen din?

Reklamer

En kommentar om “Bokbilde utfordring: Dag 4

  1. Så hyggelige minner, Line. Jeg har også vokst opp med tv-seriene basert på noen av Narnia-bøkene. Da Harry Potter kom var jeg på et sted i tenåra hvor lesing ikke akkurat ble prioritert. Jeg leste(lyttet) til første Harry Potter bok for aller første gang, ble ferdig med den forrige dagen var det vel. Herlig opplest av Stephen Fry.

    Jeg husker godt at mamma leste for oss fra bokserien om Bjarne og Stine, en mus og en bjørn som bodde sammen. I tillegg husker jeg en stor samlebok om Emily av Lucy Maud Montgomery(forfatteren av Anne på Bjørkly). Litt senere leste jeg tradisjon tro Frøken Detektiv og Hardy Guttene.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s