Uncategorized

Smakebit: Shift

Da var det søndag igjen… Og denne uka har gått helt sinnsykt fort og det tror jeg neste uke kommer til å gjøre også. For jeg er fullbooket nesten hver dag fra 8-20 :O Så det blir en crazy uke. Det værste er at det nettopp gikk opp for meg at det snart er November, så Desember, så jul.. Og et nytt år. Og det er så mange ting jeg skulle ha rukket, som jeg ikke har rukket. Huff.. Stress.. Prøve å glemme det. Å tenke at jeg rekker det når jeg rekker det.
Sorry hvis jeg starta søndagen med å stresse dere alle sammen.. Så her er en smakebit, for å glemme alt stresset 🙂

I ran through the archway, pants tangling on my legs as I tried to pull them up.
Marcus, Willy and Tiki were halfway down the hall, their faces owned by fear.
    Marcus reached the door before me, turned the silver handle, and pushed through.
The door creaked and the smell of blood, sweat, and something else seeped from the darkness. Marcus flicked on the light and I saw what I already feared. 

side 1

Dette er første gang jeg har postet en smakebit fra første side.. Men jeg bare syntes den delen viser hvor spennende denne boka er. Shift er andre boken i en serie på 4, som heter The Protector og er skrevet av Canadiske M.R Merrick.
Det kan virke litt skremmende at han har selvpublisert sine bøker, men de mangler absolutt ikke kvalitet av den grunn..  Jeg fikk desverre aldri skrivd anmeldelse av første boka, men det var en av mine favoritter i 2013. Evt. les min mini anmeldelse på Goodreads. Eller les min smakebit fra første boka, Exiled.

Hvordan delta på en “En smakebit på søndag”?
1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.
2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen, som finnes på vertens blogginnlegg.. Du blir ført dit ved å trykke på det øverste bilde med: En smakebit på Søndag. Link tilbake til det blogginnlegget du har skrevet.
Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.

Reklamer

7 kommentarer om “Smakebit: Shift

  1. Så flink du er som gjør så mye. Jeg gjør ingenting. Du skal være stolt over deg selv og husk å pust med magen når det blir illetravelt.
    Boken virker superspennende. Tusen takk for smakebiten!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s