Uncategorized

Anmeldelse: 40 postkort

Denne boken plukket jeg med meg en dag på jobb. Ble veldig nysgjerrig på denne lettleste tynne boken, på bare 78 sider og med stor skrift. Tok meg vel ca. bare max. 20 min og lese den ferdig også, men gjett om jeg ble overrasket.
Det jeg trodde var en rolig bok om brev fra en som var på ferie, viste seg å være en voldsom sannhets erklæring fra en ungjente til sin mor. Det skal sies at om man leser bak på boka eller på bokelskere.no, så ville man skjønt litt mere av handlingen på forhånd.
Men jeg har en vane og ikke gjøre det også ser jeg hvor det fører meg. I dette tilfelle ble jeg både sjokket og overrasket. Dette er en nytenkende måte å skrive på.
Ca. 1-1,5 side pr. brev i ganske stor fond, gjør hvert kapittel til veldig korte.
Språket er rett på og ekstremt. Ingeborg Arvola er i hvertfall ikke genert med ordvalgene sine og jeg skulle gjerne delt et sitat her og der. Men dette er en bok som jeg kategoriserer som ikke passende for unge under 18.
Jeg har ikke så veldig lyst til å fortelle mere om handlingen, da dette er en kort bok og det å gå inn i den med åpent sinn gir best utbytte. Men kan avsløre at den handler om stoffmisbruk, mor-datter forhold osv.. 🙂

Selvom dette for meg var en absurd og anderledes bok har jeg endt opp med å gi den
5 ut av 6 stjerner.

Har du lest den? Hva syntes du??

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s