Uncategorized

Smakebit: Fangen på celle nr. 17

SmakebitpåSøndag

Denne uka har gått så utrolig fort.. Dyrskun er vell overstått.. Hvor jeg jobbet 33 timer på 3 dager, forgje helg.. Uka har gått til jobb og eksamenslesing + jeg endelig fikk vært på bueskytter trening etter en sommer uten trening. Så deilig å være i gang igjen. Begynner å få en hverdag opp å gå, selvom det er en travel hverdag.. (derfor det er så stille her)
Lørdag som jeg endelig kunne sove lenge, sov jeg ikke i det hele tatt – da vi dro på Ekeberg, hvor vi skulle hjelpe pappa å selge på markedet.. Og Søndag er derfor SLAPPE AV DAG 🙂 Så denne dagen skal nytes.. Ha en fin søndag alle sammen..

Å sitte i fengsel er på mange måter en av de mest egosentriske opplevelsene man kan ha her i livet. Når har man ellers anledning til å dedikere tilværelsen til trening, lesing og venninnetreff? Det skulle ikke forundre meg om det hadde vært en sunn erfaring for mange, kanskje spesielt kvinner.

side 112

Denne boka leste jeg ut på ca. 3 dager og kan absolutt anbefale. En spennende biografi av Ida Skjelbakken, også kjent som forfatter og illustratør av serieromanen Ylva Alm.
(min anmeldelse av Ylva Alm, bok 1)
Hun forteller om den gangen hun satt i Fengsel i USA.. Og tankene omkring det.
Fantastisk skrevet og for et gå på mot.. 🙂 Anmeldelse av boken kommer snart.

Hvordan delta på en “En smakebit på søndag”?
1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.
2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen, som finnes på vertens blogginnlegg.. Du blir ført dit ved å trykke på det øverste bilde med: En smakebit på Søndag. Link tilbake til det blogginnlegget du har skrevet.
Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.

Reklamer

2 kommentarer om “Smakebit: Fangen på celle nr. 17

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s