Nordiske bøker · Smakebit · Ungdomsbok

Smakebit *2: Sarah Engell

SmakebitpåSøndag

Denne søndagen har jeg egentlig nok å gjøre, men likevel så sitter jeg klistra i sofaen..
Ikke med en bok denne gang, men med Netflix..
Har begynnt å se på en ny serie: Orphan Black.
Super spennende serie om en jente som ser en annen jente begå selvmord. Men jenta som hopper utfor toget er helt identisk til henne. Sarah stjeler derfor veska hennes og identiteten til den avdøde, da hun trenger penger for å få tilbake sin datter. Plutselig befinner hun seg i en merkelig situasjon hvor hun må spille den foreldreløse Sara som kjemper for å få tilbake sin datter + Beth som er politibetjent og har problemer med kjæresten.. Men det er mere enn bare det.. Plutselig møter hun tyskeren, som også er identisk til henne.. Hvorfor? … 🙂 (super spennende, kan anbefales)

Bortsett fra det så burde jeg egentlig rydde og pakke.. Da jeg reiser på fjellet mandag til lørdag. Feltkurs i Alpine Ecology med skolen.. Så det må egentlig pakkes sekk, mat og klær til alle værforhold.. Og blogges litt før avreise.. Nå får vi se hvor mye jeg rekker 🙂
Ha en fin søndag alle sammen.. Neste uke.. Er jeg uten nett så da blir det ikke stort her på bloggen. Da nyter jeg stillheten og fuglekvitring og klar stjernehimmel 🙂

Smakebit 1 fra:  Forbandede mødom

Jeppe peger på Christina. «Vi ruller!» Han klapper to gange på ydersiden af bilen.

   «Er Mick ikke kun 17 år?» hvisker jeg med et nik til bilen. Men Christina er allerede på vej derhen. Hun hopper ind på bagsædet og trækker døren i bag sig. Der lyder et smæld, da bilen hamrer ud over kanten og glider ud i trafikken. 
   Hun glemmer helt at sige farvel.

side 39

Smakebit 2 fra: Forpulede kærlighed

Jeg ved ikke, hvad det var, der skete i butikken forleden.
Mick er jo på ingen måde min type. Tværtimod.
   Alligevel var det netop, da han blinkede til mig, at jeg besluttede mig for at køre ud til gymnasiet og overraske Jannick. Jeg kan ikke forklare det. 

side 237

Smakebitene er fra samme bok og på dansk. Det er en bok jeg kjøpte da jeg var i København forgje helg med NUBB. Kjøpte den på flyplassen på vei hjem og tenkte jeg skulle lese den som en av mine neste bøker 🙂

Har du lest disse romanene? eller annet skrevet av Sarah Engell? 

Hvordan delta på en “En smakebit på søndag”?
1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.
2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen, som finnes på vertens blogginnlegg.. Du blir ført dit ved å trykke på det øverste bilde med: En smakebit på Søndag. Link tilbake til det blogginnlegget du har skrevet.
Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.

Reklamer

13 kommentarer om “Smakebit *2: Sarah Engell

  1. Jeg har dessverre også fått dilla på Netflix. Dessverre fordi det tar vekk lesetid, men samtidig får jeg strikket mye mens jeg ser den ene serien etter den andre 😀 Ønsker deg en fin søndag!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s