Veien til et sunnere liv

Veien til et sunnere liv: LUSH produkter

En del av det å få et sunnere liv er for min del å bli mer oppmerksom på hvilke produkter jeg bruker, både av ansikt, kropps- kremer og såper, men også sminke produkter.
En av de store favorittene har blitt LUSH produkter, som kommer fra den britiske LUSH butikken. De har også norsk hjemmeside: LUSH Norge 

LUSH konseptet
Det jeg liker ved LUSH konseptet er at de tenker miljø hele veien igjennom. Innpakningene er resirkulert materiale og produktene inneholder råvarer som er produsert på en bærekraftig måte.
Man kan også levere inn tomme bokser (tror det er 5 stk), så får du en ny ansikstmaske i pant for de tomme eskene, som de da kan resirkulere og bruke igjen 🙂
De jobber på å fjerne syntetiske ingredienser og vil helst ha varene så rene som mulig. I tillegg velger de leverandører ut i fra om de respekterer naturen og dyr.
Her finnes det ikke palmeolje i produktene, men heller miljøvennlig oljer.

LUSH ble startet helt tilbake i 70 tallet av en trikolog (hår og hodebunns spesialist) og en hudpleier. Etterhvert kom det make-up artister med i teamet og de kunne produsere flere forskjellig produkter. De startet ut med å produsere produkter for The Body Shop. Disse produktene ble så populære at The Body Shop kjøpte oppskriftene og merket Constantine & Weir, som kjøpes ved Body Shop er et originalt LUSH produkt. (men når jeg søker på merket finner jeg det ikke, altså må The Body Shop ha endret navnet)
Det som startet ut med 2 personer som ville endre kosmetikkindustrien i en liten salong, har nå utviklet seg til nesten 700 butikker fordelt på ca. 43 land.

Les mere om Miljøpolicy
Les mere om historien bak Lush

Produkter jeg bruker:
Som dere ser på bildet har jeg testet og brukt flere enn de produktene jeg kommer til å nevne under, men de jeg valgte og nevne under er produkter jeg bruker ganske ofte og har kjøpt gjentakende ganger.
Uhh… for ikke å glemme den ene julesåpa de har, med glitter i. Husker ikke hva den heter, men den lukter så utrolig godt. At det skal bli juletradisjon, så i Desember, vasker jeg meg kun med den julesåpa 😛 hehe

Eyes Right – Maskara 
166 kroner

Bruker denne lette maskaraen i hverdagen, den er laget av hvetegress. Selve maskaraen er veldig flytende og gir ikke et WOW look, men ganske passende for hverdags look, syntes jeg.


CopperheadCopperhead – Sjampoo (i fast form) 
153 kroner

Denne sjampoen i fast form er jo utrolig smart når man skal ut på reise og varer utrolig lenge. Tror denne har vart over 10 vask så langt. Blir litt tørr i håret av den, men når man avslutter med balsam gjør ikke det noe. Advarsel: lukter kaffe.
Ble anbefalt denne da jeg har farget hår og den inneholder litt                                                 henna, som visst skal freshe opp farget hår 🙂 uten å farge                                                     det 😉


American Cream balsam
100 gram til 81 kroner
250 gram til 167 kroner

En deilig milkshake tjukk conditioner som dufter av jordbær og honning. Veldig behagelig lukt, mange av produktene kan ha en krass lukt, den denne dufter veldig godt. I tillegg har den lavendel og salvie i seg, som beroliger hodebunnen og full av vitamin C, som gir glansfullt hår.


Aqua Mirabilis Aqua Mirabilis – bodybutter 
123 kroner

Dette er en utrolig behagelig scrub. Den merkes ikke som en scrub, men du merker det på kroppen etter på at du er deilig og bløt. Dette er en jeg har kjøpt flere ganger 🙂


 D`Fluff barbersåpe 
70 gram til 102 kroner
150 gram til 184 kroner

Denne rosa barbersåpen, som også kan brukes som dusjsåpe lukter utrolig godt.. Marshmallows..
Og når du barberer deg blir den gel aktig mot huden 🙂


I tillegg til disse har jeg også prøvd forskjellig masker, men kan enda ikke si hva resultatet er 🙂 Men kommer kanskje i fremtiden.

Har du brukt noen av LUSH sine produkter? 
Eller kjenner du til lignende konsept som kan anbefales??

Reklamer

5 kommentarer om “Veien til et sunnere liv: LUSH produkter

 1. Jeg oppdaget nylig at L’Oréal eier Bodyshop. L’Oréal er ikke DYREVENNLIG så ved å handle på Bodyshop støtter du faktisk L’Oréal ….

  Jækla komplisert hele greia. Jeg bruker bare Isadora og Gosh produkter til sminke nå. Til å være meg er det ganske ekstremt for jeg elsker sminke og betaler gjerne velifg mye for bra kvalitet. Nå er det klart at Gosh og Isadora ikker like bra som de tidligere merkene jeg brukte som ikke var dyrevennlig. Likevel. Vil bare ha dyrevennlig sminke nå.

  Liker

  1. Eg bruker Bare Minerals og Gosh sminke.. Og Isadora har ikkje de neglelakk???

   Ojj.. Visste ikkje det om Body Shop eg som nettopp forelska meg i en hårkur fra de
   Men Lush har jo ikkje noe med Body Shop å gjøre

   Liker

 2. Jeg var i LUSH da jeg var i Berlin. Ååååh hvor ville jeg ønske, der var en LUSH i Danmark! Det er alt alt for dyrt at bestille online, fragten er alt for dyr 😦 Jeg elsker deres bodyscrubs, synes de dufter så dejligt og er gode til min hud 🙂

  Liker

  1. Om der er noget specielt du skal have kan jeg sikkert købe for dig næste gang. Tage med til DK og sende det derfra
   Skal til DK i august. Hvor jeg også er forbi Oslo hvor de har LUSH

   Liker

 3. Åh jag älskar Lush! Nu när jag precis flyttade till Jessheim var det viktigaste alla Lushprodukter, såklart. Sambon tyckte mina två och en halv påsar var lite mycket…men vårt badrum luktar så gott! Jag vill helst av allt jobba på Lush i Oslo, vore en dröm (efter bokförlag såklart) 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s