Anmeldelse · Tegneserie · Ungdomsbok

Girlfriends: the complete collection 1

Det er lenge siden jeg har lest litt Manga/Anime. Og derfor tok jeg med meg denne 500 siders tegneserien sist jeg var på Outland i Oslo.
Liker veldig godt og lese denne type manga. Lettleselig tegneserie om livet til tenåringer i forskjellig situasjoner i livet. I Girlfriends handler det om en sjenert skolejente som ikke har så mange venner, fram til en dag hvor en av de populære jentene begynner å snakke med henne. Hun får en makeover og blir en del av den populære gjengen, men alt er ikke bare fryd og gammen, det blir også en del jalousi. Spesielt når du går bort og forelsker deg i din besteveninne. Går det an å være forelsket i ens veninne?
Og hva skjer da med kjæresten din?
Her følger man en ung jente med mange hverdags problemer 🙂 Og det å lese i mangaform syns jeg ofte er mere behagelig. I tillegg liker jeg tegnestilen veldig godt.

Selvom den er lettlest og har fine illustrasjoner, så er grunnen til den kun fikk 3 ut av 6 stjerner: at jeg rett og slett ikke ble imponert. Det skjer ikke nok.
Det er veldig mye rundt i de samme og i løpet av 500 sider har hun ikke kommet lengre med tankene sine, men alt i alt en helt ok lese opplevelse 🙂
Legg til Bokelskere 
Les om og legg til på Goodreads 

Har du lest denne? Likte du den??

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s