Diverse skjønnlitteratur · Smakebit · Ungdomsbok

Smakebit: Dig og mig ved daggry

Velkommen kjære Februar.. Jeg fikk lest hele 3 bøker i Januar og jeg vil dele en smakebit fra den siste boken jeg leste forgje måned. Ble ferdig med den i går 🙂
Det er en dansk bok og jeg har lest den danske versjonen, selvom jeg eier både den norske og den danske, så får dere en dansk smakebit denne søndagen 🙂

I helga har vi vært på besøk hos svigerforeldrene og bare slappet av. Jeg har kjøpt meg ny data, eller dvs. chromebook. Så har sittet og lekt litt med den, for å finne ut av hvordan den funker 🙂 Så om det oppstår litt rare ting her og der, må dere bare unnskylde meg. Ny data.
I dag skal jeg hjem igjen og da blir det pakking.. For allerede kl 5 i morra tidlig må jeg reise hjemmefra og turen går til Stavanger, for å være med på Nordisk Barnebok Konferanse, som jeg fortalte om den andre dagen 🙂 Det blir super spennende og forhåpentlig får jeg både kose lest og lest litt kjemi på den lange togturen.
Til de av dere som skal på bok konferansen, vi sees 🙂

Dig og mig ved daggry

«Du er åndssvag,» grinede jeg.
«Ja,» sagde han. «Vil du være med?»
Så kyssede han mig igen og sagde «vi ses», og jeg stod og kiggede efter ham, da han gik op ad Boulevarden. Da han nåede op forbi Jens Bangs Stenhus, vendte han sig om med det største smil og vinkede og sendte mig et fingerkys og stak to fingre i vejret, og jeg husker, at jeg tænkte, at jeg ville ønske, jeg kunne tage et billede af ham lige der, lige i det sekund, det ville være det mest perfekte billede ever.

side 183

Har du lest denne boka? Forfatteren kommer og skal snakke på Barnebok konferansen, så ser fram til å høre hva hun sier. For må innrømme jeg var litt sånn splittet med mine tanker omkring denne boka. Svært spesiell bok, med noen alvorlig temaer og en dyster klang.
Om man har lyst til å lese den på norsk, heter boka: Du og jeg ved daggry

Reklamer

10 kommentarer om “Smakebit: Dig og mig ved daggry

  1. Jeg håper du koser deg masse i Stavanger. Jeg ville gjerne ha vært der jeg og, spesielt siden jeg bare er en kort togtur unna, men det ble ikke sånn dette året. 🙂 Ønsker deg en fin søndag!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s