Fantasy · norsk på norsk · Smakebit

Smakebit: London 2084

Denne helga har stått på 0 skole arbeid da jeg fikk levert semesteroppgaven i torsdags. Og da tenker dere sikkert.. Å så deilig med en avslappende helg. Vel jepp absolutt kos. Men det har også stått på stor rydding i heimen. For etter vi flytta har stua, soverom osv. vært proppa full av kasser og helgens quest har stått på å pakke de ut og få de vekk. Sånn at det er rydda til jul.. Vi må jo ha plass til juletre i stua, når den tiden kommer 🙂

Denne helga har jeg lest ferdig Operasjon sjølvdisiplin av Agnes Ravatn og påbegynnt London 2084 av Jon Bing og Tor Åge Bringsværd.

"London 2084 - en fortelling om fremtidige forbrytelser" av Jon Bing

Fra drosjeholdeplassen så man ut i trafikken der alle bilene var styrt automatisk, og derfor skiftet kjørebane hele tiden for å optimalisere fremkommeligheten. Mellom de små drosjene ruvet automatiske varetransporter – mange av dem var lakkert røde med påmalte vinduer, de minnet om Londons fordums busser. Busser fantes ikke lenger, persontransporten foregikk med svermene av drosjer.

side 22

Hvordan delta på en “En smakebit på søndag”?
1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.
2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen, som finnes på vertens blogginnlegg.. Du blir ført dit ved å trykke på det øverste bilde med: En smakebit på Søndag. Link tilbake til det blogginnlegget du har skrevet.
Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.

Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.

Det var vanskelig å finne en smakebit fra denne boka som ikke var litt avslørende 😛 Men gleder meg til å se hva som skjer videre i boka. Så langt har jeg lest 6 kapitler.

Ha en fin søndag alle sammen 😀

signature

Reklamer

13 kommentarer om “Smakebit: London 2084

  1. Så deilig å bli ferdig med å sette ting på plass! Jeg har flyttet såpass mange ganger at jeg vet hvordan det er 🙂 Denne boken likte jeg virkelig godt, og en stund etter at jeg var ferdig fant jeg Oslo 2084 som også handler om samme hovedperson (står stilt hva han heter nå). Roger? Robert? Og som London 2084 er løst basert på. Ønsker deg en fin dag!

    Liker

  2. Deilig når man begynner å komme i orden 🙂 Jeg har sett på denne boken flere ganger med det har aldri blitt til at jeg har tatt den med meg, men jeg ser de har den på ebokbib så kanskje jeg låner den en dag, den virker spennende. Tusen takk for smakebiten og ha en fin kveld:-)

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s