Diverse skjønnlitteratur · Smakebit

Smakebit: Child of the Jotun

SmakebitpåSøndag

I dag er det jaggu søndag igjen. Og i dag blir det nok mest slappe av og se om jeg får gjort litt på semesteroppgaven min. I går var en ganske så avslappende dag også. Eg hadde nemlig bursdag… Men desverre var eg ikkje i heilt tipp topp form. Hvilket gjorde eg sov store mengder av dagen, altså tror jeg hunden fortjener en god tur ut og leike i dag. 🙂
Jeg sov ikke hele dagen bort, var også på resturant med pappa og lillebroren min, etterfulgt av is og TV titting heime på kjøkkenet hos pappa. Når eg kom heim så eg på film, lånt med Sofies verden på biblioteket. Så den faktisk for første gang. Også kveldstur i mørket med hunden.. Null stjerner 😦 (var eneste bursdagsønske mitt, klar stjernehimmel. Også var det ikke en eneste stjerne å se.. Gankse kjipt.. Men vi koste oss ute likevel.)

Så i dag blir nok like avslappende.. Sitte litt med pc, ut en tur. Også tror jeg at jeg skal prøve å lese ferdig mørkengel, for har bare 75 sider tilbake 🙂 Og den er super spennende.
Men her kommer en smakebit fra den andre boka jeg leser for tiden:

"Child of the Jotun (Under a Black Sun)" av Juliana Loomer

 «Well, then, why are you on my land? I want to know what you are doing here,» he sounded stern and accusatory. I was terrified of offending anyone in my new country and could feel I was growing nervous. Though I had no perception that I had been trespassing, his tone made me feel guilty.
   «Are you the one who has been walking in my forests?» I was quite speechless at this point and my silence was an admission. «You are scaring the elk away,» he said. «And  your friends there too. Tell them to keep to themselves.» He barked at me. I had no clue what he was talking about. I must have given a look that said as much.
   «Those spirits following you have a habbit of wandering off.»
«What?» I asked confused.

side 56

Eg er super spennt på å lese videre i denne boka.. Kjøpte den på Bokmessa i Oslo, tilbake i 2012 når den utkom. Da jeg kom i kontakt med forfatteren over Twitter da de tilbød meg skyss fra messa.. 🙂 Skulle desverre ikke sitte på hjem, da jeg skulle hjem dagen før. Men jeg fikk møte dem, hilst og fikk en signert utgave av boka.. Eier bok nr. 5 😛
Dette er en bok de selv har utgitt.. Og lite visste jeg dengang at jeg skulle bli bedre kjent med dem. For nå er jeg nesten nabo, eller vi bor i samme bygd 😛 Og forfatter av boka Julie, har for et år siden laget en tatovering på beinet mitt, i forbindelse med Tatovering på Barnekreftdagen 🙂 Utrolig koselig folk 🙂 Så gleder meg masse til å lese videre i boka.

Hvordan delta på en «En smakebit på søndag»?
1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.
2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen, som finnes på vertens blogginnlegg.. Du blir ført dit ved å trykke på det øverste bilde med: En smakebit på Søndag. Link tilbake til det blogginnlegget du har skrevet.
Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.

Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.

Er du interessert i denne boka, kan du sjekke ut forlagets hjemmeside.
Eller legg til boka på Bokelskere

signature

Reklamer

8 kommentarer om “Smakebit: Child of the Jotun

  1. Gratulerer med vel overstått! Jeg var akkurat ute på terrassen og det er virkelig ikke stjerneklart her heller 🙂 Det var en ukjent bok for meg men jeg ble litt nysgjerrig 🙂 Ønsker deg en fin søndagskveld!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s