Fantasy · Smakebit · Ungdomsbok

Smakebit: Mørkengel

SmakebitpåSøndagI dag er jeg overraskende våken egentlig.. Ettersom jeg har vært med på Dewey`s 24h read-a-thon.. Og kun har sovet sammenlagt 3,5 time ca.
Fikk ikke lest så mye som jeg håpe, men klarte å lese ferdig Ellie Jordan: Ghost trapper av J.L Bryan og jeg fikk lest ca. 200 sider i Daughter of Smoke and Bone av Laini Taylor.
Så jeg er ganske så fornøyd 🙂
Om du vil vite mere detaljert kan du lese Innlegget mitt på Travelling Bookblogger

Men nå vil jeg dele en smakebit fra MørkEngel (Daughter of Smoke and Bone)
som jeg leste i i går.. Og da jeg leste dette tok jeg meg selv i å le høyt for meg sjølv.
Har snakker jentene om det å ha sommerfugler i magen når man er forelsket, og får dratt inn hovedpersonens ekskjæreste.
Advarsel: Smakebiten er veldig lang.. Men man må nesten få med hele greia.. hehe
Ingen spoilere..

"Mørk engel" av Laini Taylor
«De der sommerfuglene i magen.» Karaou sukket. «Jeg vet hva du mener. Men vet du hva jeg tror? Jeg tror at sommerfuglene alltid er i magen, hele tiden…»
«Som bakterier?»
«Nei, ikke som bakterier, som sommerfugler, og så er det noensommerfugler som reagerer på andre sommerfugler, kjemisk, feromonaktig, slik at når en bestemt person er i nærheten, begynner sommerfuglene dine å danse. De kan ikke for det – det er en kjemisk reaksjon.»
«Kjemisk. Det høres romantisk ut.»
«Ikke sant? Dumme sommerfugler.» Karou likte tanken og åpnet skisseboka. Hun begynnte å tegne: tegneserieliknende innvoller og en mage full av sommerfugler. Papilio Magensus skulle de hete på latin.
Zuzana spurte: «Hvis det er kjemisk og man ikke har kontroll, vil det si at dusten fremdeles får sommerfuglene dine til å flakse?»
Karou kikket opp. «Nei for all del. Jeg tror at han får sommerfuglene mine til å kaste opp.»
Zuzana hadde akkuratt tatt en slurk av teen, og hånden hennes for opp til munnen mens hun forsøkte å holde på teen. Hun lo, krøket seg sammen til hun klarte å svelge. «Å, så ekkelt. Magen din er full av sommerfuglspy!.»
Karou lo hun og mens hun fortsatte på tegningen. «Jeg har faktisk magen full av døde sommerfugler. Kazimir tok livet av dem.»

side 75 -76

Synes hele konseptet var litt kult og morsomt.. hehe Hva syntes du?

Hvordan delta på en «En smakebit på søndag»?
1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.
2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen, som finnes på vertens blogginnlegg.. Du blir ført dit ved å trykke på det øverste bilde med: En smakebit på Søndag. Link tilbake til det blogginnlegget du har skrevet.
Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.

Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.

Giveaway
Ikke glem jeg har giveaway på bloggen.. Og du kan vinne et eksemplar av boka Ellie Jordan: Ghost Trapper.. Blei ferdig med boka i dag.. Og wow.. kan avsløre den har fått mange stjerne.. kan absolutt anbefales å leses.. Men ikke gjør som meg.. Ikke les om nattaen når du er aleine i mørket.. Denne er litt creepy for å si det sånn hehe
IMG_1471.PNG
Ha en fin søndag alle sammen..!

Nå skal jeg rydde litt i hjemmet før kjæresten kommer hjem.. Etter på skal jeg fortsette å lese litt i Mørkengel.. Håper å kanskje få lest den ut i løpet av dagen 🙂

signature

 

Reklamer

10 kommentarer om “Smakebit: Mørkengel

  1. Det er en så fin bok! Jeg skal snart begynne på bok 2 og er spent på om den er like god. Jeg skulle gjerne ha vært med på Dewey`s 24h read-a-thon. Det var virkelig gøy med lesemaraton da vi hadde det for ett par år siden. Men det er vanskelig å kombinere ME med å ikke sove på natten 🙂
    Ønsker deg en fin søndag!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s