Anmeldelse · Bokbloggerprisen · Diverse skjønnlitteratur

Fugletribunalet

"Fugletribunalet - roman" av Agnes Ravatn

Fugletribunalet som er skrevet av Agnes Ravatn er en av bøkene jeg skulle lese i forbindelse med bokbloggerprisen. Så frem til å lese denne boken, da den faller litt utenfor det jeg normalt leser og jeg stoler på mine medbloggeres bedømmelse.
Men husk å ha i tankene vi er veldig forskjellig med forskjellig smaker.
Trods dette likte jeg denne boken godt. Jeg slukte den i en. Eller slukte den ikke sånn bokstavelig talt 😉 men jeg hadde vanskeligheter med å legge den fra meg. Hvilket jeg til tider satt og funderte over. Ettersom dette ikke er en bok jeg normalt ville plukket opp og i mine øyne skjedde det ikke så stort igjennom boken. Så var det likevel noe som fenget meg. Skrive stilen var nok fengende for meg og gjorde at jeg ikke fikk lagt den fra meg.

Dette er en spesiel bok i temaet. Vil i grunn ikke avsløre noe. For det at jeg ikke visste hva boka handla om, var det som gjorde det spennende for meg. 🙂
Det rare er nå at jeg endte med å gi boka 4 ut av 6 stjerner kun.

4Men det var bare et eller annet med selve handlingen, at den gikk så rolig fremover som små irriterte meg. I tillegg satt jeg på påskefjellet og leste denne boka. Da jeg fikk en genial ide. Denne boka kan faktisk brukes som drikkelek xD
1 slurk for hver gang det nevnes at hovedpersonen drikker vin.. For jeg tuller ikke.. Det skjer ofte i denne boka.. Sånn skikkelig ofte.. hehe På kanten til det unormale..
Det blei så latterlig til sist at jeg tok meg selv i å sitte der i skogen aleine og le høyt for meg sjølv. hehe
I tillegg er dette en sprø bok. Selve handlinga er noe for seg selv, men dette er absolutt ikke negativt. Det er enda ganske fengende på noe vis.. hehe

Alt i alt vil jeg si dette er en bok mange vil like tror jeg.. Den er litt sprø og anderledes.. Passe størrelse. Og språket er lett skrevet, så det passer til de fleste.
Dette er dog en bok som nok fenger mest hos voksne kvinner 🙂

Boken handler om hovedpersonen som flykter fra sin hverdag. For å finne seg selv igjen.
Dette vil hun prøve ved å rømme langt ute på landet, hvor hun kommer i jobb hos en sær rolig mann som bor alene i et stort hus. Her skal hun vaske, lage mat og stelle i hagen.
Samtidig som hun prøver å finne ut av mere om sin nye sjef.
Og holde seg skjult fra resten av verden. Mere vil jeg ikke avsløre 🙂

Har du lest denne boka? Hva syntes du??

– Legg til boka på Bokelskere

Beklager denne seine anmeldelsen. Leste boka i påska, men har vært alt for travl til å poste et innlegg om det 😦 huff a meg..

signature

Reklamer

En kommentar om “Fugletribunalet

  1. Morsomt at du prøver deg på noe utenfor din komfort sone:) Likte denne boken og leste den akkurat som deg ganske så raskt, enda det er en ganske rolig historie. Hehe, må le litt av forslaget om å bruke den i drikkelek, det er en del vindrikking i den ja:) Hadde glemt det:) Ha en fin dag!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s