Dystopia · Nysgjerrig på · Ungdomsbok

Nysgjerrig på: Drømmegjengeren

"Drømmegjengeren" av Samantha Shannon

Jeg fikk for en ukes tid siden en mail fra Kagge forlag, om jeg ville komme på et arrengement i Oslo for å møte den britiske forfatteren Samantha Shannon.
Det hadde vært utrolig kult, for boka høres utrolig spennende ut. Men desverre nå hvor jeg studerer så må jeg til forelesning hver dag 😦
Men heldig var jeg likevel. For forlaget var så snille å sende meg et leseeksemplar 🙂
Gleder meg skikkelig til å lese boka.. Selv lillebroren min begynnte å snakke om at han ville lese boka. Og jeg har aldri sett ham så mye som holde en bok før.. Så dette kan bli spennende 😛

Boka har visst fått masse oppmerksomhet i USA og England.
Forfatteren har blitt spådd til å bli like kjent som J.K Rowling, vår alle sammen Harry Potter mamma 🙂 Og om dette stemmer, så kan det jo ikke gå helt galt.
Filmrettighetene er visst også allerede solgt.. Så dette er for meg en MÅ LESE bok 🙂

Året er 2059. Samfunnet Scion kontrollerer alt. Paige Mahoney jobber i den kriminelle underverdenen i London, der hun er en del av en hemmelig celle. Jobben hennes er uvanlig, hun søker etter informasjon ved å bryte seg inn i andres sinn. Page er en Drømmegjenger, en sjelden type klarsynt, og i en verden regjert av Scion begår hun høyforræderi bare ved å leve.En dag forandres livet hennes for alltid. Hun arresteres, kidnappes og føres til Oxford ? en by som har blitt holdt hemmelig i 200 år. Paige får en Rephaite-verge, en skapning med mørk, honningfarget hud og gule øyne. Han er herren hennes. Hennes naturlige fiende. Og hvis Paige ønsker å gjenvinne sin frihet, må hun spille på lag med herren sin.

Sjekk ut forfatterens hjemmeside
Legg til og les om på Goodreads
Legg til Bokelskere

Jeg hadde ikke hørt om denne boken før jeg mottok mailen. Har ikke vært så observant på det siste 😦 Hadde du hørt om den?
Skal du lese denne boka??

signature

Reklamer

5 kommentarer om “Nysgjerrig på: Drømmegjengeren

  1. Eg har fått den same mailen, men skal verken delta eller lese boka. Eg kjenner meg sjølv så godt at dystopier er ikkje min greie.

    Eg trur Elin/Bokelskerinnen har lest den:-)

    Liker

  2. Dette er nok en bra bok å være nysgjerrig på tror jeg. Jeg hørte om boken den gangen den ble solgt til forlaget tror jeg. Det var en del skriverier i britiske medier om forfatteren. For en tid tilbake kjøpte jeg den engelske e-boken, men den ligger fint og urørt på lesebrettet enda.

    Jeg hadde veldig lyst til å delta på treffet med forfatteren. Dessverre passet det ikke denne gangen 😦

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s