Anmeldelse · Diverse skjønnlitteratur · Erotikk

Ildfuglen

Kunne for voksne over 18 år

Denne boken, altså Ildfuglen av Hedda H. Robertsen, som kom ut i år 2012. Har stått utrolig høyt på ønskelista mi, etter jeg leste en anmeldelse i avisa for den.
Boken har blitt sammenlignet med Fifty Shades of Grey. Og det har blit sakt om du vil lese noe i samme kategori burde man lese denne. Ikke har jeg lest Fifty Shades, men jeg visste jeg måtte lese denne. Da jeg da så de hadde den på Bokbloggertreffet i September, måtte jeg bare ha den. Yuhuu… Dagen var redda.. Takk til forlaget for at dere sponset arrangementet.

Desverre ble gleden kort. Jeg leste boken nesten med det samme, etter jeg fikk den. Boken er utrolig lettlest og ikke spesielt tjukk med sine bare 134 sider. Så på en dag var boken over.. Og kan si så mye som mens jeg leste boken utbrøt jeg høyt: What, Eww.., Er det mulig, Nei osv.. Jepp ikke akkuratt de beste ordene og utrbryte..

Som dere kanskje vet er dette genren erotikk.. Hvilket er greit, har lest mere i denne sjangeren. Men dette ble litt for rart for meg, til at jeg i det hele tatt kunne sett meg inn i karakterene.

Advarsel. Avslører innhold i boken. I neste avsnitt : det i skråskrift

Her snakker vi om en ung jente i mitt 20 åra som tar i mot drink med dop i, fra fremmed mann, selvom hun vet det er dop i drikken. Blir deretter tatt med hjem til ham og låst inne i et kjeller rom med bare en hunde vannskål på gulvet med vann i. Hun har frivillig sex med ham flere ganger..
Og her tenker jeg.. Hun må jo tenke æsj og fysj osv.. Jeg vil hjem.. Men neida.. Hun vil bli der og hun vil ha mere :/ selvom hun er i store smerter..
Da står jeg liksom av. + jeg kan nevne stikkord som: utsulting, tis, avføring og oppkast.. :/

Så ja. Ut i fra det så sto jeg helt av i historien.. Men samtidig vil jeg si at boken er skrevet i godt språk og er lettlest.. Og derfor vil skrivemåten passe til en bredere gruppe.
Får skrivemåten og tykkelsen gjør at folk som ikke leser så mye også vil kunne gripe tak i denne boken. Men dette er ikke en bok for unge under 18 år.

Jeg ente med og gi boken en 4 ut av 6 stjerner
Nettop for hvis du så forbi de detaljene jeg beskrev tidligere var boken mere. Du hører om tankene til en jente som er usikker på seg selv.. Forhold og det og være elskerinne osv..

Legg til på Bokelskere

Har du lest denne boken? Eller planer om det?
Hva syntes du i tilfelle 🙂

 

Reklamer

En kommentar om “Ildfuglen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s