Diverse skjønnlitteratur · Nysgjerrig på

Nysgjerrig på: Miss Peregrine og øyas hemmelighet

En mystisk øy skjult i tåken. Et forlatt barnehjem invadert av krypende edderkopper og rotter. En låst koffert full av gamle fotografier. Og en veldig nysgjerrig tenåring med et digitalt kamera og all verdens tid. En forferdelig familietragedie tvinger 16 år gamle Jacob til å reise til en øy utenfor kysten av Wales, der han gjenoppdager et forlatt barnehjem. Hva slags sted er dette egentlig og hvem er Miss Peregrine? Mens han utforsker det forlatte huset, skjønner han at barna som en gang bodde der – blant dem hans egen bestefar – var mer enn bare spesielle. De kan til og med ha vært farlige. Og de kan fortsatt være i live ? Denne fantasyboken, som er den første i en serie, gir deg frysninger nedover ryggen! Boken inntok med rette 1. plassen på New York Times? bestselgerliste etter å ha ligget blant de fem beste i ukevis. Nå er stjerneregissør Tim Burton i gang med filmatiseringen av boken, og storfilmen kommer sommeren 2013.
(lånt fra Libris.no)

 

Denne boka vekket min oppmerksomhet for lenge siden, da jeg så den nevnt på mange amerikanske blogger..  Men så gikk den litt i glemmeboka, for tenkte en videre over den. Helt til nå hvor den har blitt oversatt til norsk. Og jeg tok meg sammen og leste det som sto bak på boka + at det er høst og jeg har fått lyst til og lese noe med litt creepy i 😛
Og jaggu om den ikke høres knall spennende ut 🙂 Så denne kommer definitivt på ønskelista 😀 Høres skikkelig creepy og spennende ut 🙂

Har du lest den? Eller planer om det??
Hva syntes du???

Reklamer

11 kommentarer om “Nysgjerrig på: Miss Peregrine og øyas hemmelighet

 1. Den boken høres utrolig spennende ut, og litt creepy også. Har ikke lest den enda, men kjøpte den i går og planlegger å lese den i nærmeste fremtid. Har bladd gjennom litt av den, og er blitt utrolig fascinert av de utrolige fotografiene, for ikke å nevne coveret hvor jenta svever over bakken.
  Gleder meg til å lese hva du synes om den 🙂

  Liker

 2. Denne har stått på ønskelisten min også, ja! Jeg liker litt mer «creepy» lesestoff når kveldene blir mørkere og høstregnet pisker på ruta… Takk for påminnelsen!

  Liker

  1. Har egentlig aldri lest noe creepy.. Men ble inspirert av andre blogger og tenkte jeg skulle prøve det.. 🙂
   Håper du finner noe creepy lesestoff sjølv 🙂
   Kos deg i høstkveldene 🙂

   Liker

  1. Ja, var så heldig og få leseeksemplar av denne nå.. Så gleder meg utrolig mye til og komme i gang med den 😀

   Håper du får lest den og liker den 🙂

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s