Fantasy · Smakebit · Ungdomsbok

Smakebit: Voices of Dragons

Bli med på denne ukentlige utfordringen du ogsåhvordan delta på en
“En smakebit på søndag”?
 • Skriv en bloggpost hvor du deler noen setninger fra boken du leser nå og alt annet du måtte ønske å si om boken(eller bøker ;) ). OBS! Vennligst ingen spoilere. Legg inn linken til ditt innlegg her for å få besøk av andre “En smakebit på søndag”-deltakere.
 • Twitrer du postene dine så bruk gjerne hastagen #smakebit.
 • Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.


Voices of Dragons

av Carrie Vaughn

«Can I help?»
«I don`t know. I guess just talking about it helps.»
«Then you should talk.That`s why I came – talking is always good.»
«Even if I am breaking who knows how many laws -»
«Me as well,» he said, huffing through his nostrils.
«Breaking dragon law.»
«What`ll they do to you if they find out?»

 

Dette er fra boka jeg lese nå 😀 Veldig bra så langt, er på side 129 av 309.. Så fortsatt en del tilbake 🙂 Om en jente som møter en drage. Hvilket ikke er lov. Men de starter et vennskap. Må bare dele litt av teksten som står bak på boka med dere, for er det som solgte den for meg. Eller først var det det utrolig flotte coveret. Men denne gangen leste jeg faktisk bak på boka også 😉

Bak på boka:
On one side of the border lies the modern world: the internet, homecoming dances, cell phones. On the other side dwell the ancient monsters who spark humanity`s deepest fears: Dragons.
Seventeen-year-old Kay Wyatt knows she`s breaking the law by rock climbing near the border, but she`d rather have an adventure than follow the rules.
When the dragon Artegal unexpectedly saves her life, the rules are abruptly shattered, and a secret friendship grows between them.

Det er litt av det som står bak på boka 😀 Den biten som fikk meg til og tenke wauw.. 😀 hehe Hva syns du?? Vil du lese denne, eller har du allerede??

Dette er min første bok med drager 😀 Har du tips om lignende?? 🙂

Reklamer

15 kommentarer om “Smakebit: Voices of Dragons

 1. Helt enig om at omslaget var veldig fint:) Har lest skuffende lite bøker om drager som jeg kommer på, har da planer om å gjøre noe med det. Skal lese Arven serien og starter med «Eragon» 🙂 Skal også prøve meg på Temeraire-serien med første bok «His Majesty`s Dragon»:) Lurer bare på når jeg skal ha tid å begynne:) Kos deg videre med boken og ha en fin søndag:)

  Liker

  1. Eragon står fortsatt på min ønskeliste.. Og har gjort det i flere år.. Skuffende nok så har jeg ikke skaffet meg dem enda :O
   Kjenner problemet med og ha tid så alt får godt 😛
   Håpe vi begge får tid en dag 🙂

   Takk for du kikket forbi.
   Ha en fin fin søndag du og 😀

   Liker

  1. Takk for at du kikket forbi.
   Ja den har jeg sett nevnt litt rundt omkring 🙂
   Kanskje jeg skulle sett nermere på den 😀 Takk for tips..

   Liker

 2. Tusen takk for smakebiten:-) Har ikke lest noen bøker om draker, men kanskje jeg skal titte litt nærmere på denne? En gang må bli den første… og jeg likte coveret godt. Ha en fin kveld:-)

  Liker

 3. Et fint cover og en fin smakebit! Det er nok Eragon serien som topper alt når det gjelder dragebøker for meg. De er fine!
  Ønsker deg en fin søndagskveld!

  Liker

  1. Ja, digger dette coveret..
   Takk for tipset..Jeg må virkelig få lest Eragon bøkene.. Hørt så mye bra om dem + likte filmen 🙂 og boken er sikkert enda bedre 🙂

   Liker

 4. Jeg liker smakebiten din! Jeg vil skrive ned denne og linke til innlegget ditt i Den store leselisten min på bloggen 😉 » Den biten som fikk meg til og tenke wauw.» Hehe, flott! 😀 Fikk meg til å smile «høyt» der 😉 Jeg har Eragon bøkene stående i hylla, men jeg aner ikke om de er bra dog jeg mistenker de er det 😉 Der er det drager!

  Liker

  1. Åhh så koslig og høre 🙂 Takk.. Håper du får lest boken og liker den like godt som jeg endte med og gjøre.. 🙂 Anmeldelsen min kommer snart

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s