Anmeldelse · Science Fiction

The Future Perfect

Vonnegut and Douglas Adams rewrite Brave New World and find The Future Perfect, skrevet av Kirk Mustard. Fikk jeg til anmeldelse av forlaget for et år siden.
Og etter et år var jeg fortsatt bare 33% inne i boka. Hvilket er alt alt for dårlig av meg 😦
Derfor har jeg for andre gang i år måtte inse at jeg må avbryte en bok 😦
Jeg liker virkelig ikke og gjøre det, men når du er under halvveis i en bok etter et års prøving, da er det kanskje på tide og inse det.. Det er så utrolig mange andre bøker der ute som jeg simpelthen hungrer etter og lese. Og da kan jeg ikke sitte fast i denne.

Grunnen til jeg ikke føler overskud til og lese denne boken er slett ikke på grund av handlingen. Dette er science fiction/dystopia uten om det vanlige. Så vit jeg forstod er det visst en omskrivning eller parodi eller noe av en annen bok.
Dette visste jeg ikke før jeg var et stykke inne i boken. Tror muligens man ville fått mere ut av den om man visste her hva det var «snakk om» i forveien.
Men selvom jeg ikke visste det, gjorde det ikke noe med mitt første inntrykk.

Mitt første inntrykk var at jeg likte denne boken, spesielt for hele verdenen som var bygget opp. Hele verdenen og hverdagen i denne science fiction verdenen var så ekstremt og morsomt og lese om. Det fikk deg virkelig til og tenke over ting i hverdagen. Hvordan vi lever, miljø osv. Da alt var satt i et ekstremt lys 😛
Men desverre var boken for meg alt for lang trukken og jeg klarte ikke og skille personene fra hverandre, om hvem som er hvem. Så det ble rett og slett forvirrende og kjedelig for meg, selvom jeg likte selve prinsippet.
Og derfor valgte jeg og gi opp boken. Da det er så alt for mange bøker der ute jeg må lese og derfor ikke vil bruke mere energi på og lese denne, da jeg simpelthen bare mista lysten, etter så lenge, med små lesing hist og her..

Noen som har lest denne? Eller planer om det??
Hvordan har dere det med og avbryte bøker???

Les om og legg til på Goodreads
Legg til på Bokelskere

 

 

Reklamer

2 kommentarer om “The Future Perfect

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s