Anmeldelse · Fantasy

Witness

Witness er bok nr. 2 i serien See, skrevet av Jamie Magee. Eboken fikk jeg til en blog tour i forbindelse med utgivelsen, da boken utkom 19 Juli, denne sommeren.
Tidligere har jeg også lest 1èren See, som jeg vil linke til anmeldelsen nederst. 🙂
See er ikke hennes første serie, da forfatteren tidligere har utgitt den pågående serien Insight. I skrive stil og handling blir disse seriene litt like og har også fått vite av forfatteren at det er bevist, da disse to på et tidspunkt blir flettet sammen, til en historie.

Jamie Magee er for tiden en av mine yndlings forfattere og jeg gleder meg som en liten unge til fortsettelsene i begge seriene 🙂
Selvom eboken er over 300 sider lang, blir du ikke lei. Jamie har en flott skrive stil, med harmoni, kjærlighet og magi i linjene.
Hun får samtidig i en historie full av spenning og drama, flettet betydninger av astrologi inn i historien, hvilket jeg syntes er spennende og nytt.

Ettersom dette er en 2èr vil jeg ikke avsløre noe av handlingen. Men oppfordrer alle til og lese den første boken See. Men også Insight serien, som inntil videre er på 3 bøker : Insight, Embody og Image.
Da man i denne fortsetter Charlie`s søken etter flere svar i livet hennes, etter hun hadde mistet store deler av hukommelsen sin.
Og som sakt vil denne historien bli flettet sammen med Insight serien, ved bok 3 i See og bok 4 eller 5 i Insight serien, så det er snart 😀

Har valgt og gi boken 5 ut av 6 stjerner. Da jeg som sakt liker historien veldig godt.
Jeg holder så mye av karakterene at jeg bare må lese videre for og vite hva som skjer med dem og spesielt de søte gutta i historien 🙂 Som en hver god bok inneholder 😛
Denne har ikke bare 1, men flere, så det er litt for en hver 😛

Bøkene er og få tak i veldig billig på Amazon som ebok, så hva venter du på 😉

Les om og legg til Goodreads
Legg til Bokelskere
Min anmeldelse av See
Min anmeldelse av Insight

Tusen takk til forfatteren for og gi meg et leseeksemplar 🙂

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s